Guldens verzamelen

Nieuws

Registeren en inloggen nu mogelijk
- 18 september 2017 -

Guldens verzamelen inloggen en registrerenBeste Guldenverzamelaar. Vanaf vandaag kunt u een account aanmaken op de website, waarmee u uw muntencollectie online kan bijhouden! Om een account aan te maken navigeert uw naar de pagina registreren, en om in te loggen naar de inlogpagina.

Om uw collectie bij te houden klik u op het vergrootglas achter de munt, waardoor u op de pagina van de munt zelf terecht komt om daar de aantallen en kwaliteit aan te passen.

Mocht u vragen hebben over het gebruikt van het systeem, twijfel niet om contact op te nemen.

Alle munten Koninkrijk Nederland toegevoegd
- 3 augustus 2017 -

Guldens verzamelen alle muntenGoed nieuws. De complete catalogus voor Guldens Verzamelen is online!

Van halve centen tot de 50 Gulden munten, ze zijn nu allemaal te bekijken. Blader door de catalogs heen per vorst(in), per munt of zoek met de zoekfunctie op een specifiek jaar.

Mocht u nog iets zien dat niet klopt, twijfel niet om contact op te nemen.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het registratie systeem, om uw collectie online bij te houden. Blijf het nieuws volgen om op de hoogte te blijven!

Website Guldens Verzamelen live!   
- 31 juli 2017 -

Guldens verzamelenIedereen welkom op Guldens verzamelen. De handige nieuwe website om uw verzameling Nederlandse munten bij te houden.

Zoals u ziet worden er op dit moment nog munten bijgeplaatst in de catalogus, maar zal binnenkort alle munten van Koninkrijk Nederland bevatten. Daarnaast zal er in de toekomst ook een inlog functie worden toegevoegd om uw verzameling online bij te houden.

Het is de bedoeling van Guldens Verzamelen, om in de loop van de tijd een online platform op te bouwen met informatie over alle munten van Koninkrijk Nederland.

We houden u op de hoogte. Vast veel plezier op Guldens Verzamelen!